Българско движение "Син флаг"
Blue Flag
БЪЛГАРСКО
ДВИЖЕНИЕ
“СИН ФЛАГ”


Новини<<  1 2 3 4  >>

Хотел InterContinental Sofia бе удостоен със световната награда Зелен ключ


(30-11-2022)

Хотел InterContinental Sofia бе удостоен със световната награда Зелен ключ на специална церемония, при която Националният координатор на Програмата „Зелен ключ“ за България Станимир Георгиев връчи на Генералния мениджър на хотела г-н Анджело Зукала специален плакет, сертификат и флаг. Флагът с логото на Програмата беше тържествено издигнат на фасадата на хотела, за да обозначи първия адрес на Зеления ключ в България. 

>> прочети


БЪЛГАРСКИ ПЛАЖ СЪС СИН ФЛАГ Е ОТЛИЧЕН В МЕЖДУНАРОДЕН КОНКУРС ЗА НАЙ-ДОБРИ ПРАКТИКИ НА ПРОГРАМА „СИН ФЛАГ“


(25-11-2022)

В юбилейната 2022 година, когато се честват 35 години от създаването на Програма „Син флаг“, плажът на Къмпинг „Черноморец“ печели втора награда в световния конкурс на тема „Образование и действия срещу изменението на климата“

>> прочети


РЕКОРДЕН БРОЙ СИНИ ФЛАГОВЕ ЩЕ СЕ ВЕЯТ ПО БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ ПРЕЗ 2022 ГОДИНА


(27-04-2022)

За първи път в историята на Програма „Син флаг“ в България 19 флага заслужено ще красят най-добрите български плажове и единствената, отговаряща на световните стандарти и отличена марина – Марина Диневи.

>> прочети


„ДА СЪЗДАВАМЕ И ИЗУЧАВАМЕ УЧЕБНО СЪДЪРЖАНИЕ С ПРОГРАМИ ЗА ПРИРОДАТА“ ПРОГРАМА „ЕРАЗЪМ+“ 2018-2021 година


(27-10-2021)

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ, РОДИТЕЛИ И ПАРТНЬОРИ, ИМАМЕ УДОВОЛСТВИЕТО И УДОВЛЕТВОРЕНОСТТА ДА ПРЕДСТАВИМ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЦЕННИ И ПОЛЕЗНИ ПРОДУКТИ, СЪЗДАДЕНИ ПО ПРОЕКТА: ПОМАГАЛО С 250 ДЕЙНОСТИ СРЕД И С ПРИРОДАТА НАРЪЧНИК ЗА УЧИТЕЛИ ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НА ИЗЛЕТИ И ДЕЙНОСТИ СРЕД ПРИРОДАТА НАРЪЧНИК ЗА РОДИТЕЛИ ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НА ИЗЛЕТИ И ДЕЙНОСТИ СРЕД ПРИРОДАТА ПАКЕТ С КАРТИ НА РАСТЕНИЯ И ЖИВОТНИ НБУ „МИХАИЛ ЛЪКАТНИК“ - БУРГАС

>> прочети


13 ПЛАЖА И ЕДНО ЯХТЕНО ПРИСТАНИЩЕ СА ПОСТИГНАЛИ СВЕТОВНИЯ СТАНДАРТ „СИН ФЛАГ“ В БЪЛГАРИЯ ЗА 2021 ГОДИНА


(29-04-2021)

Световно известна награда, на която се доверяват милиони по целия свят, програмата „Син флаг“ се осъществява под егидата на Фондацията за екологично образование и е със седалище в Копенхаген, Дания. В България тя се представлява и управлява от Българско Движение „Син флаг“.

>> прочети

<<  1 2 3 4  >>
News Logo